Jsme toho názoru, že druhů pečiva vyrábíme dostatek a sortiment je opravdu široký. Chléb vyrábíme v mnoha druzích, dodáváme balený i nebalený v různých gramážích.Sortiment běžného i vícezrnného pečiva – šestizrnná bageta, tmavá bageta, kornspitz, rohlíky sojové, grahamové, lněné zlato, housku zlatý len a další. U jemného pečiva jsou to české buchty, ručně zdobené koláčky a koláče, šátečky, vánočky, záviny. U polotrvanlivého pečiva se jedná o široký sortiment lineckých rohlíčků, máslových rohlíčků a velice oblíbeného dezertu Kávových a Likérových zrn. A v neposlední řadě také biskupský chlebíček – neodmyslitelná součást stolu nejen o vánocích a velikonocích. U cukrářských výrobků je to široký sortiment zákusků a dortů.
V případě zájmu odebírat pečivo kontaktujte naše obchodní oddělení na e-mailu obchod@pecukt.cz nebo na telefonním čísle 376 344 261-262 . Pro nás je zásadní informací místo, kam budete chtít výrobky zavážet, čas a dny v týdnu, kdy požadujete zboží dodat. Pokud je možné místo zavážet, tak stačí pouze uzavřít kupní smlouvu o dodávkách našich výrobků a je hotovo. Vzhledem k nutnosti sepsání kupní smlouvy a zanesení údajů do našeho systému, je potřeba počítat s určitou časovou rezervou a smlouvu řešit v dostatečném časovém předstihu. Při sepsání smlouvy je nutné předložit výpis z obchodního rejstříku nebo živnostenský list.
Cena pro malé odběratele vychází z našeho základního ceníku. Úpravy cen jsou možné a vždy záleží na objemu odebraného zboží. Ceník Vám můžeme na požádání zaslat e-mailem nebo poštou. V případě zájmu kontaktujete naši objednávkovou kancelář na e-mailu objednavky@pecukt.cz, tel. 376 344 344 nebo obchodní oddělení na adrese obchod@pecukt.cz , tel. 376 344 261-262.
Ano, zbylé pečivo ke krmným účelům je možno zakoupit PO - PÁ od 6:00 do 8:00 hod. Více informací na tel. 376 344 235.
Pro výrobu máslových lineckých rohlíčků používáme máslo a čokoládu. Tyto suroviny jsou kvalitní a dobré, ale i dražší.
Chléb, který se vrátí z obchodů, se v žádném případě znovu ve výrobě nepoužívá.
Ano. Zakládáme si na tom, že při výrobě chleba jsme vždy používali živý kvas. V minulosti to bylo klasické třístupňové vyvádění kvasu v dížích až po moderní dnešek, kdy máme řízené vyvádění živého kvasu.
Ne všichni naši obchodní partneři posyp požadují a někteří ho dokonce nechtějí. Ale určitě vyrábíme i rohlíky s posypem a zákazníci si mohou vybrat.